Mummy area ipoh

Dekat pusat perubatan ar-ridhzuan boleh bukak buku pink ke ? Macam mana prosedur dia, ada mummy yang pernah buat dekat situ tak ?

2 Balas

Sis plan nk bersalin disitu ka?? Sy sebelum ni bersalin n fully check up di pusat permata dgn Dr Raofah..kt jelapang..Dr Raofah sblum ni Dr di Ar Ridzuan tp skrg dh bkak pusat bersalin sndri..tp klu check up dgn depa then nk bersalin gov pun boleh sbb buku pink depa lengkap..xda masalah..

1y ago

tak yah buka buku pink kat kerajaan dh ke kalau buka kat raofah ?

Boleh je sis. Tp nnt check up kat situ juga la. Kwn2 sy ada yg buka buku pink kat situ then check up smpai bersalin kat situ. Baby pon boleh teruskan check up kat situ.

5y ago

Boleh cuma mahal la kt sana saya scan sahaja pun dh beratus 😂