Bantal ibu hamil

Dekat mana beli bantal ibu mengandung yg berkualiti?selalu tengok kekabu xcukup,nipis#SeriusTanya

7 Balas

saya beli dr shopee... bila bantal mula kurg kembang, saya topup jaa isian kapas jenis yg sama dlm tu dr isi bantal lain ... saya guna isi bantal sofa yg kecil tu jaa sebab bantal saya sedia ada zip juga utk tambah isian baru.

Suami saya beli kan untuk saya dari shopee je. Sampai sekarang guna. Tengok video kat IG ada yang ajar bantal mengandung ni boleh guna as bantal menyusu jugak. Suami saya belikan G shape maternity pillow.

4mo ago

kedai2 ibu & anak mcm manjaku, mother/mom choice.. tp hrga ratus2 jgak..

sy beli dalam shoppe ada zip boleh tambah isi dan senang bawak travel

4mo ago

Ahaa..tq sis..next² bleh beli yg mcm ni. :)

- Aeon - Mothercare