contraction 39w 2 days

dari semalam strt jm10mlm rasa contraction cuma tidak lama tempoh sakit dia dlm 2-3 atau minit ja lama sakit dia jarak sakit selang 1jam kdg 20minit ...tidak tentu..skrg da jm4 subuh..tanda darah lendir belum ada,tanda2 nak dekat bersalin ke?ada sesiapa pglaman🥹 #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp

2 Balas

kalau makin kerap 5-10minit tu terus ke hospital. xperlu tunggu tanda lain. mcm sy mmg contraction kerap. pergi hospital doctor check bukaan dh 4cm. kira dh boleh msok LB. tengah tunggu nk masok LB baru air ketuban pecah.

2y ago

terima kasih sis ...pnjg umur smlm trun tanda darah lendir ..admit wad Bru 1cm Blum beranak lagi 🤣🥹