nak tanya normal ka taik baby 8bulan mcm ni ?

dari semalam sampai harini berak 5kali sehari minum susu makan ja mesti berak . keluar najis mcm ni . najis keluar sikit2 dgn lendir . baby minum susu ducthbaby 0-12 bulan dari baby smpai sekarang .

nak tanya normal ka taik baby 8bulan mcm ni ?
4 Balas

anak sy masa ngam² 7bulan hari tu mcm ni jugak, first day berak dlm 6 kali, risau jugak sbb first time mom, tp mak mertua bgtau normal, dlm 2-3 hari lpas tu okay, dah xda berak blendir.

anak sy pun kdg mcm ni jugak..bile refer kk depa kata okay je kalau najis gini..

xpun sis bole try yg rumusan 6m to 18m plak

1y ago

beli try yg paket kecik je dulu klu xngam idak le membazir sgt

Tiada pengalaman