Taktawu nak g hosp ke tak. Konfius saked contraction palsu atau betul. Mngeras biasa atau tak.

Dari 11pagi rsa yg sama. Tapi baby masih aktif. Nak g hosp tp srbasalah sbb baru 34minggu 3hari. Pls nak pendapat 🥺

2 Balas

kalau tak nak ke hospital boleh pergi ke klinik swasta utk check. minta doctor tlg tengok dh ada bukaan atau tak. keadaan baby mcm mana. baby dh betul2 engage dgn laluan tak. jgn tunggu lama2 sbb awak xtau condition baby dlm perut melain kan pergi check. atleast xde penat awak kena ulang alik ke hospital.

Kalau mommy risau sangat, lebih baik pergi clinic atau hospital. Lebih baik dapat maklumat dari doktor, untuk tenangkan fikiran. Semoga semua baik baik saja