Perlu pendapat 😢

Bangun dari katil underware basah try kemut keluar jugak air , cepat² g toilet sbb rasa mcm nak kencing tngok dalam bowl ada darah . Adakah basah tu leaking ? Takde meleleh n tkde apa² lendir or warna , basah terus serap dkt underware . Perlu ke hosp ke ? Sabtu lepas keluar lendir pink² g hosp kena balik sbb takde bukaan . Lepas dari sabtu tu tiap kali bangun pg ada cecair keluar jee tanpa apa² lendir . Kalau time buat kerja je keluar lendir jernih . Pg ni keluar semula lendir darah mcm period (tak sama dgn lendir keluar hari sabtu) . Nurse pesan kalau sakit contraction kerap baru dtg semula . tp skrg saya tak sakit lg . serba salah nak g hosp ke tak . #seriusnanya #firstmom

2 Balas

pergi je awak. takut leaking, nanti makin kurang air ketuban kat dalam, lagi risiko kat baby. kalau Dr/nurse marah ke apa, pekakkan je telinga tu, demi anak kita. kena tahan kejap

1y ago

dah awk saya dah kena admit mmg betul leaking . on antibiotics. tq untuk jawapan

pergi hospital dulu sis, kalau leaking nnti kene on antibiotik utk elak jangkitan kt baby.

1y ago

ya sis saya dah kena admit , on antibiotics