Breech baby position

Dapat rasa tak kepala dia kat mana? Kalau rasa macam “lump” or keras bulat kat bawah tulang rusuk tu kepala dia ke? Btw saya almost 36 weeks. #firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Kalo kepala baby dah kedudukan kt bawah, yg dekat bhgn tulang rusuk tu punggung baby.

2y ago

Oh yeke? Punggung baby memang rasa keras macam kepala jugak eh. Dah 2 kali scan kepala memang dah ke bawah. Last scan 32 minggu pun kepala kat bawah. Risau kalau tetiba baby pusing pulak 😅