Anak saya berusua 28 hari, penyusuan campur badan dan formula, normal ke berak sekali sehari?

Dan bagaimana cara atasi perut kembung, sbb dah mcm2 cuba buat utk tak kembung.

2 Balas

Sy pun sama, baby kerap kembung sebelum ni, bila start jaga pemakanan (elakkan makan makanan berangin) & jaga timing makan - make sure min 4 kali sehari makan. alhamdulillah baby jarang sangat kembung kecuali bila aircond terlampau sejuk. Harap tips ni membantu puan juga :)

sy cdgkan puan jumpa dr utk dptkan nasihat berkenaan penjagaan bayi. lain bayi lain rwtn. dr akan buat pemeriksaan lanjut.. semoga dipermudahkan..