Anak Manja{

Dalam keterujaan menyambut 2nd baby rasa sayu pula nengok wajah ank pertama.. Sebelum ni semua kasih syg tertumpu kepadanya. Nampaknya lepas ni si kecil ni, kena belajar berkongsi kasih syg dengan si adik.. Semoga sy dan mumy2 luar sana dapat membahagikan kasih syg dengan adil.. Jangan pulak lepas ni si sulung saja yg asyik dimarah jika berbuat kesilapan.. Semoga kita menjadi ibu yg baik dan sabar mendidik anak2 kita menjadi insan yg soleh, solehah berjaya dunia akhirat.. #36w+4days

Anak Manja{
1 Balas

Sy pun tgh pregnant ank ke 2..yg sulung ni asik nk melekat je skrg😁