Tumpang tanya mengenai baju bersalin.

Hi Semua, dalam hospital nnti,kita kene pakai bra tak time pakai baju pink tu?

Tumpang tanya mengenai baju bersalin.
34 Balas

Saya duduk ward tak pakai bra 😂 ikut keselesaan masing2 kot. Lagipun sy pakai tudung so dapat cover sikit hehe.

Masa di labour room nnti mmg mereka akan suruh tanggal semua. Jgn risau, nnti nurse akan bgtau juga di hospital

Time pakai bju pink pakai boleh,tak pakai boleh. Tp time kat LR,memang semua kena tanggalkan

Kalau dalam LR semua kena tanggal . Just pakai baju dgn kain jeee . Mmg nurse akan suruh tanggal .

Xperlu.senang nk bf baby nnt lps deliver. Sy dulu nurse suruh buka bra siap² sblm tolak ke LR

saya dah nak masuk lr baru tanggal bra dgn panties..selagi belum beranak, pakai je 😅

sy pakai, xselesa pulak tak pakai, tp dalam labour mmg dorg suh bukak

Time dalam labour room kena buka. Kalau ada gelang dll pun sama

kalau saya duduk hospital bra dengan seluar dalam tak pakai ..

dlm ward pakai. nak masuk lb tak pakai. dorg suruh bukak