35minggu dah

dalam dua tiga harini perut saya suka gatal2 yang xleh nak bawak bincang laa ..sampai naik merah2 kat bawah perut saya ni ..mummy2 ada yang mcm sya tak?? ..sya cuma bubuh cream allano amway punya tu jaa kat kawasan gatal2 tu ..#firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Jangan garu nanti berparut. Letak lotion /minyak sesuai. Saya sapu minyak kelapa dara jika gatal

10mo ago

ouh,sya ingatkan sya elergik sebab gatai sangat smpai xleh tahan laa ..bubuh cream dkter bagi baru laa ok sikit tapi masih merah2 lagi takut sya tengok .