Perlu ke klinik atau tak?

Dahi anak (umur 5 bulan) terseret dawai kokot bawah sofa. Luka begini, adakah perlu ke klinik atau boleh sapu minyak gamat shj? Harap membantu.

Perlu ke klinik atau tak?
1 Balas

Nmpk okay sahaja nie awak. X perlu pergi klinik. Tp dalam beberapa hari kalau tgk luka makin teruk, ada nanah, bertambah merah, bengkak, pergi check ke klinik ye. X perlu sapu minyak gamat pun. Just cuci dgn air bersih sahaja. Dalam 2, 3 hari die akan hilang garisan tu.