Due 27/10/2022?

Dah turun apa apa tanda? saya masih tak rasa apa apa (anak kedua), nak exercise pun badan lesu ja.

2 Balas

samaa saya due 29/10. anak kedua jugak pon belum ada tanda lg. dh puas exersize tp masih belum ada tandaa 😅 anak first induce, pagi masuk ubat petang turun tanda malam dh bersalin. yg no 2 ni taktauu lg bila nk kluarnyaa. seronok sangat duduk dlm agaknyaa 😂

Sama la Kita. Due 4/11. Anak pun kedua. Xda pulak false contraction. Tanda2 lain pun xda. Cuma biasa la baby kejap2 mengeras Bila Dia bergerak. Tapi sakit2 lain tu xda lak. Puas da berjalan hari2. Buat keje rumah. Tapi yg kedua ni Mmg nk lmbt agaknya