Baby myusu bbunyi ..

Ada tak baby myusu bbunyi mcm tcekik..stiap kli myusu mcm tu..start bbnyi time bg ank myusu botol sbb kuning skrg myusu btol kah myusu bdan ttp juga bbunyi..prnh bgth nurse time check up tp nurse tak respon then prnh skli tu jua check up time mysu bdan depan nurse..nurse sndri dgr anak mysu bbnyi..nurse tu tnya Kita pla..knp ank mysu bbnyi..Kita nk jwb pun tak th nk ckap pa just ckp tak th knp bbnyi mcm tu..bila ckp mcm tu ,nurse tu pun buat bdoh ja la..smbg krja ia blik tlis2 kat buku..jdi risau pla sbb kita tnya pun tak ada respon ..#seriusnanya

1 Balas

Aliran susu banyak tu. Amalkan pegangan C pada dada semasa penyusuan.

1y ago

Sama-sama