nak kepastian

Dah seminggu saya sakit bawah perut apabila waktu nak pusingkan badan ke kiri dn kanan..klu mcm tu adalah salah 1 tanda2 nk bersalin atau mmg normal sbb ank first xde mengalaman ape2. #31w3d #dueblnapril #mohonbantusaya

7 Balas

Sakit bahagian bawah slalu kepala baby dah ada kt bahagian tu..sy 34w & kalau checkup dkter akan tekan situ mmg dia ckp kepala baby dah ada kt tmpat sepatutnya.then apa yg sy buat utk hilangkan sakit tu,puan buat exercise posisi sujud.try la☺️

its normal. saya pon skrg tido tkselesa. nak berubah posisi dari kiri ke kanan pon rasa Ya Allah, sakit ngilu semua ada. saya 35w. doc kata baby dah duduk di laluan yg betul.

Aritu sy ad tnya doktor pakar ms buat detail scan..ad rasa sakit2 bwh perut, dia ckp ms tu kaki baby dk kt bhgian bwh, sbb tu rs sakit..

4y ago

Kaki ehh...sbb saya rasa bila dia gerak mcm siku

Normal kot rsnye cz bby dh turun ke bwhkn jd kplnye menekan bwh perut...kalau risau sgt2,g je klinik

Tq atas mengalaman share semua😊😊

Sama dgn sy..huhuu #31weekspregnancy

Normal je sis. Sbb baby menekan.