Normal ke 8w blum nmpak apa2,sbb baru2 ni sy bleeding mcm period 5hari

Dah p jumpa doc n scan,dinding rahim masih tebal..tp buat ujian air kencing -ve..doc kata slalunya kes mcm ni test akn +ve..sy akn repeat scan 14/9 nnty..risau plak sy..ada ibu2 dlm ni ada pengalaman mcm ni x..sbb sy xda lgsung rasa mual nk muntah or morning sickness mcm ibu2 baru preggy kt luar sana..normal ke.. #1stpreggy #1stmom

Normal ke 8w blum nmpak apa2,sbb baru2 ni sy bleeding mcm period 5hari
4 Balas

Irregular period ke?

4w ago

tak..period sy normal