kencing

Dah masuk 3rd trimester ni kerap gila nk p toilet em rasa mcm mlas beno nk kencing hahaha baby pulak slalu usik2 pundi kencing aihh nakal ni?tunggu keluo nnti siap hg?

5 Balas

Kannn. Lg time mlm tgh sedap tidur rasa malas je nk bgun. Tpi baby selaluuu main2 kt pundi kencing. Siap dia keluar nantiii kunyah2 pipi dia 😅😅

4y ago

Iyeee betul2 hahahaha

Ntahh apa d buat kt situ, bila gerak rsa smpai nk tekencing pula😂😅

4y ago

Hahahahaha nakal ni main2 kat situ

Sy pun mcmni.. Bby kuor rambut lebat.. Haha

4y ago

Tu laa.. Sy sampaii nk tdo dalam toilet jee 😅 asyik membuang.. Kuor2 anak mmg lebat habis rambut dia.. Huhuu

Mmg pun,

comel..