29 minggu

Dah masuk 29 minggu.. badan sakit..lenguh.. xbermaya... Camne nak bagi rasa xselesa di bhgian blkng tu hilang erk..

56 Balas

sya pun 29 mngu sis, kadang klu rasa sakit belakang tu sya baring kejap , alas belakang dengan bantal lembut , mengiring sikit dn sapu minyak yu yee .. lpas 5/10mnit bgtu alhamdulillah ok

saya dari awal mengandung memang sakit sakit badan ,,paling sakit kat bahagian belakang ,, selalu saya suruh husband letak losyen panas sikit n gosok ,, sbb org ckp x elok urut

saya 28 minggu dah start sakit..paling kuat dekat ari2..Allah nak kalih2 pun seksa sangat.nak berjalan pun susah sangat...😪

2y ago

samalh..... sakit turun tangga td ....😔

btul2. sy pn lenguh2 29week. mlm2 sblm tdo sapu myk nonarogay. kje lak tu. pg pg sblm sbuh dh bersilat kt dpur wt bekal sy dn suami. leth mmg leth la. tp kne kuat

Sya pun 29 minggu ...sakit sangat ... punggung kaki , 😩

2y ago

sy skit punggung belah kiri..nk bgn susah ckit..sbb kdg2 asa sakit..xtau sbb apa

saya 29mnggu 5hri dh hrini tp dh xlrt mcm dh sarat 9bulan .. bahagian tulang pelvic sakit gilaaaaa..

2y ago

sama laa.. saya nak berjalan pun sakit..bby no 5.. 1st time rasa mcm ni

Bagi ibu2 yg bekerja bertabahlah ya,jalan pun tak center dh,mcm peguin jalan terkedek²mcm saya,segala2 nya sakit,lenguh,kebas

Sama lah sya pun badan sakit. Bahagian belakang dah hilang sakit skrang tmpat lain pula sakit lgi lgi tak leh kluar rumah bosan betul

Sye pun 29weeks 1day mmng dah rasa sakit pinggang lagi² xboleh ddk lama bjln pun xblh lama sngt tapi alhamdulillah kaki dan tangan xbengkak

aah saya pn sama..rasa tk bermaya je..kaki pn rjin sgt salah urat pagi pagi..tulang pelvik pn sakit jee..mcm rasa lebam lebam..bru 29 mnggu