Makan nanas

Dah masuk 18 weeks nih dh boleh makan nanas ke mommies sume? Tringin pulak tgok nanas#bantujawab

4 Balas

blh makan tp da nak dekat2 beranak ok la kot...saya trauma dgn nanas...ikot bdn masing2 kot...

Makan la awak. Mitos je tu nenas menyebabkan keguguran. Boleh je makan. Nenas tu superfood tau

4w ago

tu laa..ad jgk dgar bleh je mkan nanas sbab rasenye kndungan dh kuat..thanks sis..😊

Boleh makan tapi makan sikit je buat rasa rasa

mkn yang nenas masak .. jgn nenas muda..

4w ago

Air kelapa tinggi potassium, potassium can trigger uterine contraction. Minum boleh tapi biarlah berpada. If minum, ada contraction, please stop tau mommy!