Mengurangkan stress

Dah HUJUNG2 ni sakit belakang memang tak Tau nak cakap mcm mana.. tiap Kali minta husband urutkan. Tak sampai 5 minit dah stop. Tengok HP ja LEBIH..😭😭😭 Semlm husband sakit pala. Minta urutkan.kita yg sarat ni urut sampai dia tido.. bkn kepala ja.. 1 bdn Kita urut tanpa dia minta. Kita yg tak boleh tido, layan false Contrection LG. Sakit perut Mengeras lagi.kencing entah berapa Kali . Tido pun tak nyenyak. Sbb jagakan husband. Td saja2 la cakap ayg pun dah sakit pala ni.. picit kan sikit. Ingt kan nk picit. Boleh cakap g la tido nnti ok la tu.. Entah la...Kadang2 rasa ni dh penat sgt. Mcm nak nangis dibuat nya . Mana dgn nk layan makan minum anak2.. keje sekolah.. rumah lagi.. Semua hempas ke saya .. #sedih #nakperhatian #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

Luahkan perkara ni pada suami. Amboi, puan urut dia sampai tertido lena. Puan minta urutkan, dia banyak cakap lak, sikit2 je buat sampai sakit hati. Hahaha, terus terang dgn komunikasi yg berkesan ya. Jangan simpan dlm hati, sakit jadinya. Lelaki ni kena berterus terang. Dia tak faham jika kita sembunyi perasaan. Ok.. Mudahan Allah kurniakan kasih sayang rahmat dan ketenangan pada puan sekeluarga

sama...sentap tau bila dh hujung2 due ni