Sakit punggung

Dah habis pantang pun akan sakit badan ke... Sakit punggung.. Dah beberapa hari dah sakit Sgt.. Ada tips apa2 x.. #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu #firstmom

11 Balas

saya pon alami perkara yang sama sekarang. dah seminggu bersalin, sakit area punggung tu masih ada. hari pertama kedua langsung tak boleh duduk. menyusu baby mengiring, seksa betul masa warded tu. nk bangun sakitnya menyucuk2, serba serbi tak kena. makan ubat tahan sakit + paracetamol. urut2 slow dkt area punggung tu.

Kena rajin bertungku sis.. saya dulu sakit tulang elor tu rasa macam nak putus.. lepas tu saya bertungku hari2 sampai lah keluar lendir & angin dari miss v. Baik dah skrg. Posisi tidur kena jaga.. stokin pakai selalu..

saya anak nak masuk 3 bulan ni, punggung dah kurang sakit. peha dgn pinggang je lenguh sebab anak asyik nak mengempeng klu nak tidur. kalau nak selesa, boleh gi mengurut sebulan sekali.

Awak mengurut. Sbb saya pun sama. Sebulan sekali wajib mengurut kawasan punggung. Walaupun anak kedua sakit tu still ada, duduk atas kerusi lembut. Jgn ddk lantai

Mommy boleh sambung mengurut sebulan sekali. Biasanya saya akan rasa badan okay sikit.

sedang mengalami. lagi2 kalau nak bgun dari katil, sy czer

tulang ekor oke? sakit tak?

2y ago

sy agak lama sakit punggung.. lebih kurang setahun.. habis je sakit punggung, pregnant lg.. 😅 paling mencabar bila xboleh susukan anak secara duduk.. sakit nk duduk lama2.. sy x ada buat apa2 utk kurangkn sakit.. cuma duduk beralaskan kusyen lembut..

cuba pergi urut badan Puan

ada mngurut badan?

Dah try urut?