Keputihan selepas pantang bersalin

Dah habis pantang hari ke 65hari.. kenapa keputihan saya jadi macam ini? Gatal.. #keputihangatal #keputihan

Keputihan selepas pantang bersalin
3 Balas

macam mana keputihan puan sekarang? sebab saya pun macam tu juga

12mo ago

Saya pergi klinik.. doktor beri ubat selepas seminggu hilang dah alhamdulillah.. masa berpantang mmg mudah di jangkiti kuman.. anti body saya lemah bdan pun kena gatal-2.. itu pun pergi doktor seminggu hilang juga.. dugaan berpantang saya

x normal keputihan yg gatal.. pergi klinik..

12mo ago

Terima kasih sebab nasihat lepas seminggu jumpa doktor hilang terus alhamdulillah

ada updte tak untuk post yg ni?

12mo ago

Saya pergi klinik.. doktor beri ubat selepas seminggu hilang dah alhamdulillah.. masa berpantang mmg mudah di jangkiti kuman.. anti body saya lemah bdan pun kena gatal-2.. itu pun pergi doktor seminggu hilang juga.. dugaan berpantang saya..