1 bulan 20 hari selepas berpantang

Dah habis darah nifas tp kdg terasa basah mcm ada cecair spt air, kdg rasa ada keputuhan kdg, kerap berpeluh juga dan sentiasa kentot berangin Lepas berpantang dah..ada tips??

1 Balas

sy slpas bersalin ni sy perasan klau lpas sy mandi kencing berak ke bila sy nk ambil sesuatu dari bawah tetiba rasa mcm ada air kluar dari kemaluan.. tp bkn air kencing x tahu air apa..😄 dh buat senaman kegel ada juga jd ckit² tp x bnyk mcm baru² bersalinlh 😁

2y ago

Kira kena sentiasa buat senaman utk btr slowly dirawat dalaman