Tanda bersalin ke

Dah dua hari sakit macam sengugut & sakit pinggang. Itu salah satu tanda bersalin ke? Bila perlu ke hospital? Sebab tanda macam lendir ke apa takde turun pulak. 37W1D#ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

smlm sy kena cramp perut sampai terketar² tangan. bila baring okay sikit. nh dk pantau kot makin kerap and ada tanda2 yg lain. tapi skang kerap plak pening kepala. normal ke sbb check bp okay je 😩😩😩

Kemungkinan false contraction. Tp kalau rasa tak sedap hati boleh pegi hospital. Kot kot dah ada bukaan.

kalau kerap 5-10minit boleh terus ke hospital.