Ajar saya cara berus gigi anak tanpa drama

Dah dekat setahun berus gigi anak. Pagi dan malam sebelum tidur.Tapi dah setahun juga saya hadap drama tangisan lalakan dan teriakan dia. Meronta2 mcm kena dera. Bagi dia berus sendiri dia cuit2 sikit ja.Anak speech delay, 2y9m.Tolong bg ilmu.Stress. nak2 sekarang tgh preggy 7m, letih berus gigi sambil dia meronta2. Penatnya spt berperang :( #berusgigi

4 Balas

anak saya hisap terus ubat gigi HAHAHAHA nak berus kemain ketap gigi 🤣