POSITIVE KE KALAU UPT MCM NI? 😭 2 kali saya check 2 kali la samar samar je!

Dah berapa hari ni asyik kerap kencing, sembelit, mood tak berapa nak betul kejap nak mengamuk ngn suami kdg tu tetiba geram nk happy ngn suami, terlepas period tu paling ketara la sbb last period 21/5/22 untuk bulan 6 ni tak period lagi. Bila tanya suami dia kata ni line kat kertas je ni aishhh dia pun. sesiapa nampak tak line tu? saya tanya kwan saya dia pun nampak line tpi blur sngt sngt sbb masih awal. Kena tengok betul betul line tu #firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing #positiveupt #positive5weeks #baby

POSITIVE KE KALAU UPT MCM NI? 😭 2 kali saya check 2 kali la samar samar je!
6 Balas

sy last period lebih kurg sis. Tapi dah terang test line dari control line. ptutnya dh 5w lbih tu. Ade org mgkin ovulasi lambat sikit tu lmbt terang .Sis kena repeat 2 hari lagi untuk elakkan stress buat upt test selalu. Sbb biase 2 lagi lagi dia makin terang kalau mengandung. Hormon akan naik dua kali ganda.

2y ago

alright sis terima kasih share pengalaman sama 🥰👏🏻 tu la buat hari2 nnti stres 😭

sorry sye nmpk 1 line je. cube nnti lgi 1 mgu buat upt balik. pakai 1st urine, and read dlm masa 5minutes. selalu kalau dh delay more than 1 m ni line dh terang. awak period regular or x? kalau x susah sikit detect sbb wktu ovulation tu lri sikit.

2y ago

alright thank you tau terima kasih 🥰❤️

Ada nampak faint line.. saya mula mula mcm ni jugak.. cuba test dalam 5 atau 4 hari lagi tau. Insyallah rezeki. Doa and tawakal tau

2y ago

saya ikut tau awak tanda mcm tu ☺️👍🏻 terima kasih banyak banyak tipsnya hee ! tu la maybe 6 weeks bru akan nampak kesan line tu terang

Try test lagi waktu subuh nanti, air kencing yg pertama. Time tu hormon paling tinggi.

2y ago

tpi kdg tu saya x tido smpai 4 7 pgi 😭 mcm mana lak tu dgn mengidam nk makan la apa la

Try dip n tell sis..

2y ago

alright thank you 🥰

sis try lg seminggu

2y ago

okay sis 🥰👏🏻 thank you