toooink

dah ade rantai kaki sendiri.. heeheee.. tak lama lagi junior nak keluar.. tak sabar tapi mama takot.. tak dapat imagine.. ermm moga dipermudahkan la..

toooink
2 Balas

sis due bila ? sy due 15/6 tp td sy pergi hospital sbb mcm ad leaking tp doc kata bkn ketuban dan sy pon txde rs sakit so doc suruh balik dulu , tp doc ad bg surat masuk wad utk serah diri 21/6 , maksudnya doc mmg da tau sy akan overdue atau dy just standby je ye ? takut🤢

4y ago

sy pon baby 1st sis , alhamdulillah sy br bersalin smlm 7/6 , sehari lps pergi hospital tu sakit perut n pinggang mcm senggugut pastu kua tanda darah , pergi hospital da 3cm , mlm tu pkol 12.27am da selamat bersalin , txde overdue kot , maybe esok2 or mlm ny dy bg sign lha tu dkt mommy yg dy nx kua , semoga dipermudahkan ya sis

Semoga dipermudhkn urusan2 kita semua ya sis 🤗 tk sabar jgk ni.. huhu

4y ago

aamiin aamiin 💕🤲