Siapa yang due 12/6????

dah ada yang bersalin keee tuu..?? bby saya tgh chill² lagi dlam perut ni.. cuma kerap mengeras jee😂

16 Balas

saya 4hb ni due, tanda2 pn belum ada. .baby dh 3kg lbih kt dlm. risau pla trlebih kg. klu anak yg lain ada sorg due lebih, tpi dh ada tnda kluar darah sikit, ni xde lgsung melainkn keputihan n contraction palsu ja ada🤭

saya due 8.6..tapi sda bersalin 26hb tu..bby boy..bersalin 38weeks..awl lagi mari contraction palsu..semoga sis dn semua yg tgh tngu due tu dipermudahkan segala urusan korang ya..😇🥰

belum lagi sis cuma suspen je keputihan banyk kluar kdg mcm jernih kdg putih kdg lendir sikit je xbnyk mana tkut pergi pac cakap xde bukaan lagi je..prut mkin ke bwh je rase

4mo ago

ehhh sama laa saya pun, kputihan kdg byk kdg sikit.. pastu contraction tipu² pun slalu dtg..

12/6 tarikh birthday saya, skrg tngh tunggu masa nk bersalin, doc kata kalau 5hb tk bersalin juga kene serah diri🥺😔

4mo ago

Sy due 5hb tu patutnya…

due 12/6 tapi msih belum ad tanda2 nk bslin lgi.bby sy msih brseronok2 dlm prut lagi heheheh

sama due 12/6..skrng dok mngeras je dlm prut..tp dh rsa start mcm lenguh pingang ckit2..

sama due. hehe blum lagi.. kalo tak de tanda bsalin..doc suruh serah diri 11hb june

Sy 11/6 baby syok lgi main dlm perut. Hrp baby keluar awl dri due sbb ad gdm🥺

4mo ago

semoga dipermudahkan urusan awak nanti..

Saya due 11/6, sama kerap mengeras. Baby pun tengah chillax ni.

4mo ago

tulah... mengerass smpai tegang urat pinggang dibuatnya... dok tgu jgak tanda² kluar, tpii tak muncul²😂

saya pun 12/6 tapi sudah bersalin 28.5.24