48hari

dah 48hari lepas berpantang tapi still msih ada darahkotor..?ibu2 ..ada korang pernah mcm ni..sya abis berpantang ank ke 5..ank pertama ke ank ke 4..sebulan dh abis drah kotor .

1 Balas

Still normal klu bg pglmn sy.. Kdg darah turun sket2 tu lmbt berhenti.. Sbb dulu masa anak 1st mmg lmbt berhenti.. Nie yg 2nd xtau lg sbb masih dlm tempoh berpantang😊

4y ago

Normal kot sbb yg kedua nie cmtu.. Ikutkn cm dh hbs, tp kdg tiba2 boleh kluar blk plk