40minggu tak bersalin lagii

Dah 40minggu tepat.. Tapi baby masih selesa dalam perut ni.. Dahh try petua macam ii.. Banyak kan jalan sampai naik bengkak kaki.. Berzumba pun dah.. Ehem ii pun dah try.. Minum milo campur mentega je lepas satu sudu je 🤣Pastu org kata cuba makan nenas, and dah try tadi makan setengah biji nenas 😂 harap esok nye ni baby mau la keluar.. Tak mau la duduk lama sangat dalam pewut ni bukan best pun, nanti lambat keluar lambat lah dapat pakai baju gaun lawa lawa 😆 cepat la keluar wahai anak #firstbaby #22/05/2021

3 Balas

saya pun 40minggu tak ada Tanda2 lg nak bersalin.. bru je tadi makan nenas harap2 laa baby keluar hihihi

Smoga dpermudahkn urusan sis. Baby msih sronok tu dok dlm perut mak dia 🤭🤭🤭

3y ago

insya allah aminn.. itu lah tuu, puas duk ari ii pujuk dia suh kuar, taknak juge 😂 ngade sangat bagi ibu dia tggu lama ii nak tengok dia.. xtau ke semua org xcited nak tgok dia 😂

baby seronok dok dlm perut tu

3y ago

iyeee itu la tuu , punya la kita ni x sabo nak tengok dia keluar 🤣🤣 siap dia nanti dah kuar ari ii gomol