Assalamualaikum semuanya.. klau upt up samar2 mcm ni positif ke negatif?

dah 3hari lambat haid... anak pertama sy skrg bru nak masuk 4bulan😊 #ingintahu

Assalamualaikum semuanya.. klau upt up samar2 mcm ni positif ke negatif?
18 Balas

hehe kejut saya baca nk masuk 4w ke maksud ibu?? klu 4 bulan tu ptut upt terang benderang dah ibu. dh masuk 2nd trimester dah klu 4 bln. klu tgk ni positive maybe in very early week. take care ya ibu ❤️😊

3mo ago

maksud puan ni...anknya yg 1st bru masuk umo 4 bln...yg 2nd ni positif pregnant dlm 4w.

Preggy tu sis.. tahniah.. mcm sama sy ja lewat 3 hari.. 😆 Sy jd mcm sis jugak dulu masa ank sulong bru 3bulan nk pregy lg.. alhamdulillah rezeki sepasang jarak dekat setahun 2 org 😅

Mcm positive dh tu sis. Tahniah ya. Jaga kesihatan baik2 awk baru lg bersalin tu. Jgn stress sgt, yg penting jaga diri dan kandungan. Kalau menyusu badan, minta nasihat dr ya.

try guna upt lain/test lagi 1-2 minggu. harap bersedia fizikal mental ya kalau betul pregnant

Kalau tngok mcm ada, cuba test next month mcm mana kalau ad dia akan pekat lagi nnti

try beli digital clear blue atau dip & tell. kemudian test semula.

Mcm +ve tu.. Jelas juga. Tp boleh try beli upt lain n try LG nnt

positif tu sis..cam sy..samar2 sbb doa anak na adik

Insha'Allah ada tu... Tahniah.. Semoga dipermudahkan

Nampak gaya mcm positif tu awk..