39weeks normal ke keluar keputihan warna putih susu

Dah 39weeks tanda tak keluar lagi , cuma keluar putih susu je ? Kena gi hospital ke camne ? Sapa2 ada jawapan tak ? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

4 Balas

tengah alami skg ni,,tdi g tandas banyak keputihan kluar penuh spander cuma x gatal,,lps tu baby mengeras,,38week nk masuk 39 dh

2y ago

Sama laaa , saya pun mcm tu 🥺

normal rsanya,slgi xgtal or bertukar wrna insyaallah normal...sy pn mcm tue tp jrg2 skli lah kuar mcm tue..38w..

2y ago

Ouh yeke ? Risau jugak sebenarnya 🥺

sy pun sama.. esok genap 39w.. risau jgk keluar keputihan cmtu.. bila baby mengeras ataupun byk bergerak..

2y ago

Saya pun tngh alami , risau jugak 🥺

Sama jugak macam tu, tapi ada air sekali dekat keputihan tu, banyak pulak tu.. asal yer macam tu

2y ago

Tu lah kan, lelagi ni first baby, bila pergi checkup kk doktor kata tu keputihan, dah 2 kali saya kene buat swab ikut bawah tu still kata keputihan.. air tu pulak makin lama makin banyak pulak tu