39w1d hari ni

Dah 39w1d tp tanda tanda belum ada lgi 🥲 cuma sakit main2 jee ad tak sama mcm saya?#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

39mnggu2hari tkde tanda brsalin ..selasa depan dh kena serah diri ..ni ada lah kluar lendir jernih mcm hingus sikit je tp tkde sakit tkde kluar darah apa smua 🥺

2y ago

amiin..smoga urusan sis dipermudahkan juga amiin2 💕 bby msih suka dlam perut

Wah dah dekattttt all the best sis! Semoga dipermudahkan urusan

2y ago

Hehe tu lah tp tanda tanda tkde lgi hehe terima kasih sis🥰🥰