risau

dah 39w 3days ni. baby tak nak keluar lagi. tak ada tanda2 sakit lagi. baby pertama. awak semua due bila anak first? ☺️

5 Balas

Sama la dh 39w. Due 18hb. Myb sbb sy kurg aktif. Isnin lps mcm dh ada tanda lendir byk klr tp bkn drh la. Panties sentiasa basah je. Tp hari ni tibe2 stop plk lendir tu sume😅. Myb baby mmg belum nk klr. Lgpn husband mggu ni bz sgt. Kesian plk klu bersalin mggu ni. So sy pikir tggu je la due date mggu dpn wlupn hati ni dh x sabar hari2 doa mntk baby klr.

5y ago

sama la. panties skrg cpt basah. harap2 baby keluar ontime. hehehe

Jgn risau klu bb taknak, my experience bb sy klr 41w ++ dan 42w 2d..sy siap buat jumping rope setiap hr dr 38w,kunun nak cpt mlhrkn...takda pun juga..as long air ketuban cukup,rileks n santai..mknlah dgn tenang

5y ago

harap2 baby okay. aamiin. tq awk share ☺️

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis. Saya masa bersalin anak 1st, on 37 weeks. Kebetulan kakak saya pun saya, on 37 weeks.

5y ago

aamiin. tq dear. tulah. ni lagi dua hari nak 40w. tak ada tanda2 lagi. huhu

Huhu nasib ade geng.. Saya dh 38w 2days.. Tgh pening n risau gak ni.. Bile laa baby nk keluar.. Huhu.. Anak first jugak..

5y ago

Kannn... Same laa.. Bdn je sakit, sakit nk bersalin xde

Biasa sis...dulu sy ank first due date satu minggu

5y ago

yekee. risau la overdue. kalau bole nak normal. h😌