37minggu risau

Dah 37minggu tapi Blum ada tnd2 melahirkan.., Risau moga doanya..#firstbaby

2 Balas

Kita sama sis..sy pun dah 37wks. Saya pun takde tanda2 contraction, air ketuban atau darah lg..cuma sakit2 area perut, pinggang, punggung, celah kangkang tu & perut mengeras..Dr bgtau itu normal..Dr bgtau kalau takde mslh selalunya akan beranak dlm 39wks mcm tu. Next week Dr nak buat ctg just nak check kalau2 dah ada contraction. Takpe sis..kita positif je inshaAllah nnt kalau dah smpi masa..melahirkan la tu..sy doakan sis dipermudahkan proses persalinan nnt 😊

4y ago

Aamiin..,terima kasih doanya sis juga 😇

sy 38w 6h dah nak 39w blm ada tanda apa2 lg

4y ago

semoga dipermudahkan sis