GDM. Risau pulak

Dah 30 minggu baru tau ada GDM.Sesiapa ada pengalaman GDM ni? Boleh share cara kawal pemakanan dan ape ape laaa cara kawal GDM ni #firstbaby #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Hi puan. Mcm mn ble detect lmbt. Sedihy. Kawal pgmbilan gula. Nasi putih biasa tggi gula. Klu nk mkn, sedikit je. Ikut nisbah mkn.. Suku suku separuh. Minum air putih bebnyk. Moga dipermudahkan bersalin mommy #TAPSupermoms #TAPactiveusers