Poor Progress

Dah 3 hari warded. Bukaan masih 3cm. Perut mngeras 5-10 minit skali. Mcm2 tips dah buat utk cepatkan bukaan. Esok cukup 38 weeks. Ank ke-3 . Rase mcm nk give up. Nurse ckp boleh mintak doc induce atau pecahkan ketuban. Tapi tu pun esok pagi. Sebab skrg dah start cuti raya cina. Doc xde. Boleh tunggu jelah skrg ni. Rase nk czer je. Hmm 😔#pleasehelp

2 Balas

Semoga dipermudahkan, sy pun menanti anak ke3 sekarang.. Dah 37w.. Bila baca kena induce bagai, takut juga.. Hope dapat bersalin normal..