perut masih kecil

dah 2bulan tapi perut masih nampak kecil , memang normal ke kalau macamtu . perut masih kempis macam biasa #bantujawab #SeriusTanya #firstmom

2 Balas

normal puan..sbb bby tu bru nk build.. size dia pun x bsr..nnti dh msuk 20week n above bby dah sempurna sifatnya br nnti perut nmpk bsr..tp depends pd sifat fizikal seseorang..kekdg ada nmpk perutnya..kekdg perut tak nmpk .esp jika bdn jnis bsr dan tggi .org tak perasan pregnant..disini sy sharekn gmbr ikut minggu kehamilan..hrp dpt mmbntu puan

8w xnmpk apa pun, seriously. janin pun bsr butir beras saja. paling tidak pun masuk 28w baru la nampak...tu pun klu nmpk la.