Alahan

Dah 24weeks, takkan nak alah lagi kot ?, dah la masa awal pregnant alahan, mual, loya, pening dekat 3bulan baru behenti.. Ni takkan nak jdi alah balik ??.. Ada ke yg mcm ni.?

6 Balas

Saye strt 2 bln smpai nk masuk 3 bulan mual2, muntah , x selera mkn..pastu ok kejap dlm smggu mcmtu...lpastu jdi balik lepas makan zincofer..sekarang dh 14 weeks..still muntah2..

Bolwh jadi. Sy lepas 3 bulan lbh, dah okay sikit. Tp still ada masa2 yg sy muntah jgk wlupun jarang. Skrg pun dah 35 weeks, mggu lepas ada muntah jgk.

Lain org lain alahan dia. 😊 sy start mengandung sampai melahirkan. 🥵💚🤣 tapi klu ingat balik. Allah syg sy.

sy dah 7 bln pon masih alah.. xpe.. doa2 moga mudah nak bersalin nanti..

Sy dri awl preggy smpai dh nk 34W still muntah n pening. Tiap pg mual2.

Sy dh 37w4d pn kerap ja loya,biasa latu