belom period ..

Dah 2 month makan ubat dydrogesterone tp still xperiod .. doktor kate jgn stress2 .. mane ade stress ? tp skarang ni sye stress la , da mkan ubat tu xde ape2 pon ? Doktor kate kalau xperiod gak dktor buat operation tp bkan yg bedah2 tu, dktor masok kan mcm jarum cucuk dri atas kulit masuk dlm ovari ? sye pon mcm whattt ? yeye je doktor ni, ? ((Tp sheram jgk la dengo??))

1 Balas

Kenapa ya sis? Maaf teringin nak tahu...

4y ago

Owh yaka... Kawan saya masa dia pregnant 5bulan kena operate buang cyst tu... Sebab makin membesar baby pulak dah gerak2...