34 minggu 4 hari .

Dah 2 hari baby mengeras waktu malam. Harini baby mengeras dari tengahhari hingga ke petang. Dalam pukul 3 macamtu. Pergi ke klinik swasta, doctor kata false contraction je. Check baby semua okay. Balik klinik swasta takde rasa sakit apa apa, siap boleh berjalan pergi makan. Balik rumah tiba tiba pukul 7 pm perut mula mengeras di tambah pulak memulas ii, pening kepala, nak muntah tapi angin je keluar. Ingat false contraction lagi, kita pun bersantai je melayan contraction. Sampai satu tahap rasa macam sakit gilaaaa. Pukul 10 ajak husband pergi hospital sebab macam tak boleh tahan sangat. Pukul 11 sampai kat hospital. Check check Rupanya contraction dah kuat 5-10minute 2 kali. Terus kene warded. Check bukaan dah 1 cm. Baby kerap sgt mengeras, akhirnya cucuk matang paru paru baby. Allah je tahu sakit dia macam mana. Menangis kejap masa kene cucuk😢. Due 22.11.2022. Semoga segala urusan saya dan awak semua di permudahkan. #firstmom

34 minggu 4 hari .
23 Balas

Semoga Dipermudahkan Sis..Sama Tarikh due kita

2y ago

Aamiinn terima kasih, semoga urusan awak juga di permudahkan❤️

sy due 20/11/22, belum ada tanda2 lgi

amin