batuk tanpa henti

da 7hri btuk2 n selsema, smpai hri ke7 ni tnpa henti sampai da skit sgt perut..ada x mummy2 dlm group boleh tlong share..da x than skit da ari2 n perut..

6 Balas

sy batuk hampir 2 bln lebih 🤣 mmg seksa.. gara2 malas mkn ubat.. mkn ubat pon xbrkesan.. mmg jnis susah nk baik bile batuk.. pahtu degil tak nak amal petua2 hilang batuk.. last2 sekali kena paksa ikut petua makan madu perah limau nipis.. mmg masam.. tp alhamdulillah.. 2,3 hari dah baik.. sis try lar.. insyaAllah..

dah pegi klinik sis?Nnti biasanya doc check dan bgi ubat..Saya demam ritu batuk selsema pun kuat gak..tapi doc bgi ubat mkn 2 kali dh okay..

sis try bli ubt spu ni...sya aritu btuk2 jgk...iktiaq ubt spu ni alhamdulillah ok ..

sy hr tu pun batuk²..sy makan ubat hemopathy..Alhamdulillah serasi..

Saya pun tgh batuk teruk ni. Asik terkucil je sebab baby dah besar.

Try rendam kembang semangkuk dalam air. Lepastu minum .