tengah down sangat

currently mengandung 6+ weeks and positif influenza 🫠 sakit yaa , dengan sedang hadap alahan teruk , makan minum semua muntah , tiba tiba sakit lain attack . doakan baby saya sihat sihat yaa 🥰

3 Balas

sis, be strong! kuatkan semangat kita untuk baby.. sy doakan sis dan baby sihat sihat dan semoga cepat diberi kesembuhan. Amiin! We are strong mum okay!

Allah.. kalau makin rasa tak sihat, better masuk hospital.. doktor & nurse boleh pantau.. Semoga diberikan sebaik2 kesembuhan olehNya..

apa symptoms influenza sis .. sakit yg mcm mana tu ya