Need help! 39weeks & 4days

Currently 39weeks and 4days and my due date is dec 4, can't feel anything that I'm about to tive birth. I do walking, squats, eating and drinking pineapple juice, primrose oil and more. 😢 Baka ma overdue ako... Any advices? 😢#advicepls

1 Reply

Relax lng mumsh pray lng po, antayin mo lng po duedate mo kz d nmn sakto po tlga sa duedate.Pa chck up ka po sa ob mo if ever na dka pa po nag labor hanggang duedate mo.Godbless 🙏

3y ago

Hehehe! Onga po eh praying and kinakausap si baby. 😅 Excited lang siguro hehe! Thankyou po! ❤️