Tips cepat bersalin sebelum due

Hi.. Currently 39w 4d pregnant.. Anak yg dulu lahir masa 39w 3d.. Ada tips lain x untuk cepatkan bersalin selain : - squat/ketuk ketampi - jalan itik - banyakkan berjalan - butterfly pose exercise - minum air hujung rambut - nipple stimulation/kerap bersama suami - makan makanan pedas - pujuk baby kuar awal - makan nenas je xberani buat (boleh ke?) Anak yg sebelum ni xde show, tahu2 je da sakit contraction.. Sebab tu susah nak agak.. Harap sangat bersalin yg ni pon sebelum due..

1 Balas

Suruh suami dtg minta maaf kat isteri dan cakap kat baby bakal lahir baik3. Mnala tau