hai mommys semua...saya nak tanya sy akan dh lewat period dkt 7 minggu dlm sbln lebih...tapi check upt -ve ?

cuma buat sy rsa was2 tanda yg sy alami mcm tanda2 sedang hamil..contoh sy rasa cramp bahagian ari2 belah kiri..ade kala rse macam denyut2 pn ade kre tak selesa..rse pening bersama mual slps tengahri..mood swing takyah ckpla kejap kang sedeh kjp2 gembira perasaan tu dtg tibe2.. #ttc5years takde pengalaman beginila ?

1 Balas

Kalau upt negative mksdnya sis tak pregnant. Selalunya 7 minggu tu keluar dah result kt upt kalau pregnant, akan jd double line. Tp lain bdn, lain result kecepatannye. Dah try tnggu lagi smnggu n test? Kalau poaitive, alhamdulillah