carrier

Cuddle me dgn onbuhimo mne lg okay ?? Any suggestion , utk bby 3 bulan

2 Balas

Cuddle me tu x same eh dgn onbuhimo? Sy beli onbuhimo. Overall ok. Sesuai utk ibu big size/yg ada parut cser since dia x perlu strap kat perut. Baby slese je dan ergonomic utk elak hip dysplasia. Cara nak pakai ok kalau dah biasa, mula2 struggle skit. Cuma nak release tu ssh skit kena ada org tolong baru senang. Sbb clip tu dkt bgian ats blakang.

klu sy pkai cuddle me..dri newborn smpi 4tahun boleh pkai..