stock susu

Cuba share macam mana nak simpan stock susu untuk pengasuh bila naik kerja nanti. #anakfirst

2 Balas

Mase keje, pam ikut jdual. 2@3 jam skali. Simpan dlm plastic storage n dlm cooler bag ikut oz anak mnum. Snang xperlu nk 2,3x buat keje. Balik kje trus transfer msuk chiller. Max 5 hari sblum naik ke freezer. Siang tgglkn ank,bole bekalkn 2.5@3oz X 6 botol . Tq

Awak kne taw berapa oz ank minum per hour...jd isi dlm botol siap...lps tu ajar la dkt pengasuh...sy buat mcm tu...

5y ago

Ohh. Thanks share sis😊