Upt ni betul ke?

9 Balas

saya pun pakai upt ni pertama samar samar makin lama makin terang then tukar ke dip n tell memang +ve. Alhamdulillah sekarang dah lahir baby dah masuk 3 bulan pun

Saya 3 kali pregnant guna upt ni. Dari line samar2 sampai lah terang. Alhamdulillah tak pernah lagi scam. ☺️

sy pun ada upt mcm ni, skrg sy pregnnt tp sj test 1 line je kluar. mcm kena scam gan strip ni 🥹

7mo ago

apa ii bg tau la

Ada nampak samar2 sis. Tapi repeat balik selepas 48jam guna dip & tell tu

klu rse ragu2, try upt brand lain plak.. klu positive jgak, preggy la tu..

7mo ago

setuju dengan sis farah. kalau was2, test je lagi sekali dengan UPT brand lain.

beli upt brand dipp&tell. lebih accurate awak

Brp hari delay nnpk faint line

Cuba pakai upt lain pulak

try upt lain