lewat period 7week

Check upt negatif doc sruh tggu 2week check balik.. Sapa anda pernah..

3 Balas

Meeee.... Masa tu macam frust pon ada,yela badan kita rasa lain dah tu mmg jenis tak pernah miss period, tapi check2 xde. lepas tu demam tapi mmg tak berani makan ubat ke apa. Then mak cakap ngandung kot tapi xyah check lagi. Tunggu lama sikit. Then check2, alhamdulillah.. Sekarang dah 32 weeks. Good luck sis.

5y ago

Tahniah sis

Pernah. Sy pun jenis period teratur. Ttibe lewat seminggu. Cek - ve. Jumpa Dr sruh tunggu lg sampai ckup 2 minggu. The next day, I am period :(

Sy pun pegi klinik ms dpo 14 negatif...smpi skrg dpo 17 pun negatif